معنا و مفهوم CE چیست؟
فهرست مطالب

 

معنا و مفهوم CE چیست؟

نشان CE موجود در شکل فعلی خود از سال ۱۹۸۵ نشان می دهد که سازنده یا وارد کننده ادعا می کند مطابق قوانین اتحادیه اروپا مربوط به یک محصول ، صرف نظر از محل تولید ، مطابقت دارد. با قرار دادن نشان CE بر روی یک محصول ، یک تولید کننده به طور مؤثر ، تنها با مسئولیت خود ، مطابقت با کلیه الزامات قانونی را برای دستیابی به نشان  CE اعلام می کند که امکان حرکت و فروش آزاد کالا را در سرتاسر منطقه اقتصادی اروپا فراهم می کند(EEA- European Economic Area).
به عنوان مثال ، بیشتر محصولات برقی باید مطابق با دایرکتیو(Directive)دستگاه های ولتاژ کم(Low Voltage) و دستورالعمل EMC (انطباق وسیله برقی با امواج الکترومغناطیس) باشند. اسباب بازی ها باید دایرکتیو(Directive) ایمنی اسباب بازی را رعایت کنند. علامت گذاری نشان دهنده این نیست که محصول در اتحادیه اروپا تولید شده است یا اینکه اتحادیه اروپا یا یک مقام دیگر یک محصول را به عنوان ایمن یا منطبق تصویب کرده است.


الزامات اتحادیه اروپا می تواند شامل ایمنی ، سلامتی ، و حفاظت از محیط زیست باشد. در صورت تصریح در هرگونه قانون محصول اتحادیه اروپا ، ارزیابی توسط یک نهاد مطلع(Notify Body) یا تولید مطابق یک سیستم با کیفیت تولید معتبر. نشان CE به کالا نصب می شود.
همه محصولات برای تجارت در اتحادیه اروپا به CE احتیاج ندارند. فقط محصولات مشمول دستورالعمل ها یا مقررات مربوطه لازم است دارای نشان CE باشند. اکثر محصولات دارای علامت CE فقط می توانند کنترل تولید داخلی توسط تولید کننده قرار بگیرند (ماژول A ) . این محصولات بدون بررسی مستقل از مطابقت محصول با قوانین اتحادیه اروپا یا موارد دیگر می توانند در اتحادیه اروپا به فروش برسند. ذکر این نکته خالی از لطف نیست که محصولی که دارای CE می باشد، لزوما به معنای “علامت ایمنی” برای مصرف کنندگان نمی باشد.

معنا و مفهوم CE چیست؟

شما می توانید نشان CE به روش خود اظهاری را بر روی محصولات خود نصب کنید. البته  فقط برای محصولات با ریسک حداقل ، شما می توانید بر اساس خود اظهاری نشان CE را روی محصولات خود نصب نمایید؛ اما در بیشتر محصولات ، یک نهاد مطلع(Notify Body) بی طرف بایستی محصول را تایید نماید. در این موارد ، علامت CE به همراه شماره ثبت نهاد مطلع (Notify Body) – که یک کد چهار رقمی می باشد – درج میگردد.
از اینکه وقت با ارزش خودرا به مطالعه این مقاله اختصاص دادید از شما سپاسگزاریم.

برای کسب اطلاعات بیشتر  مقاله شماره ۳ را مطالعه بفرمایید روی لینک زیر کلیک کنید.

کشور هایی که برای صادرات به آنها نیاز به CE است.

اشتراک گذاری این مقاله:
اشتراک گذاری در whatsapp
WhatsApp
اشتراک گذاری در twitter
Twitter
اشتراک گذاری در linkedin
LinkedIn
اشتراک گذاری در facebook
Facebook
اشتراک گذاری در telegram
Telegram

دیدگاه‌ خود را بنویسید

مطالب برگزیده
روش های استریل ( بخش دوم )

روش های استریل ( بخش دوم )

استریل به روش شیمیایی یک روش جایگزین برای استریل با بخار فشار بالا یا حرارت خشک، استریل به روش شیمیایی است (که معمولاً با نام

روش های استریل ( بخش نخست )

روش های استریل ( بخش نخست )

استریل کردن(سترون سازی) مقاله ای که در پیش رو دارید، یک مقاله جامع و در عین حال خلاصه از درباره استریل کردن و أنواع روش

عضویت در خبرنامه

آخرین اخبار درباره تجهیزات پزشکی را با عضویت در خبرنامه توسعه کیفیت دریافت خواهید کرد.