از خط تولید کیت سریع آنتی ژن کووید ۱۹ با دقت ۸۵ درصدی رونمایی شد خبر داد
کیتهای RT-PCR

انتشار خبر کیت تشخیص سریع آنتی ژن کووید۱۹  

از خط تولید کیت سریع آنتی ژن کووید ۱۹ با دقت ۸۵ درصدی رونمایی شد و اداره کل تجهیزات پزشکی در وب سایت خود منتشر کرد، خبر داد 

به گزارش وبدا،  دکتر علیرضا زالی، فرمانده ستاد مقابله با کرونا در کلانشهر تهران در این مراسم که با حضور دکتر جهانگیری معاون اول رییس جمهور، دکتر ستاری  معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری، معاونان وزارت بهداشت و دکتر مخبر رییس ستاد اجرایی فرمان امام(ره) و مسئولان دانشگاه در مجتمع بین المللی فناوری و نوآوری دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برگزار شد، با اشاره به اهمیت تشخیص سریع کووید۱۹، تولید کیت های تشخیص سریع آنتی ژن کرونا با امکان تشخیص در کمتر از ۲۰دقیقه را دستاوردی مهم دانست.
 
دکتر زالی گفت: در جریان تفاهم نامه پژوهشی، آموزشی و تحقیقاتی دانشگاه با ستاد اجرایی فرمان امام (ره)، پروژه های بسیاری شکل گرفت که تولید این کیت ها نیز یکی از این پروژه هاست.
وی با بیان اینکه ایران جزو پنج کشور اول جهان در تولید کیت های تشخیص سریع است، افزود: سرعت و سهولت انجام تست، از مزایای این کیت ها به شمار می رود. نتیجه سایر تست های تشخیصی به ۴۸ تا۷۲ ساعت زمان لازم دارد، اما نتیجه کیت تشخیص سریع در کمتر از ۲۰دقیقه اعلام می شود. همچنین این تست نیاز به امکانات پیچیده ای ندارد.
دکتر زالی عنوان کرد: از طرفی حضور افراد در آزمایشگاه ها برای انجام تست های مشابه و عدم امکان تعیین تکلیف آنها در مدت زمان کم، سرایت پذیری را افزایش می دهد که این چالش نیز با استفاده از این کیت ها مرتفع خواهد شد.
 
فرمانده ستاد مقابله با کرونا در کلانشهر تهران، از دقت ۸۵درصدی تشخیص این کیت ها خبر داد و عنوان کرد: تاکنون این کیت ها در جامعه ۵۰۰نفری مورد آزمایش قرار گرفته و از نظر بالینی مورد تایید است.
وی تصریح کرد: با توجه به همزمانی رونمایی از این دستاورد بزرگ با آغاز طرح ملی محله محوری، نقش کلیدی و راهبردی مراکز جامع خدمات سلامت در بحث بیماریابی، غربالگری و شناسایی هوشمند بیماران بیش از پیش نمایان می شود و این اقدامات از اولویت های وزارت بهداشت است.
وی اظهار کرد: قیمت کیت تولید داخل ، ۷۰ درصد قیمت کیت مشابه خارجی و ارزبری آن ۳۰ درصد کیت مشابه خارجی است.
دانش بنیان به یک فرهنگ در کشور تبدیل شده است
دکتر سورنا ستاری، معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری در این مراسم عنوان کرد: توسعه پیش از همه یک مفهوم فرهنگی است و اگر فرهنگ درست شود، بقیه چیزها هم درست خواهد شد. فعالیت در حوزه دانش بنیان در کشور نیز به یک فرهنگ تبدیل شده است.
وی با اشاره به اینکه فرهنگ عمومی سبب شد تا همه به سیستم داخلی اطمینان کنند، گفت: از همکاران خود در وزارت بهداشت از جمله سازمان غذا و دارو و انستیتو پاستور واقعا تشکر می کنم که تاییدیه های لازم را در خصوص کیت تشخیصی، تجهیزات پزشکی و دارو صادر کردند.
 
 
معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری ادامه داد: با این کار جرات را به جوانان ما دادند تا آنان وارد محیط هایی شوند که تابه حال وارد آن نشده بودند.
 
 
معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری اظهار کرد: در حوزه داروهای جدید و تجهیزات پزشکی هم اتفاقات خوبی رخ داده و بسیاری از محصولات این حوزه در ۵ تا ۶ ماهه اخیر تولید و روانه بازار شده است.

منبع خبر وب سایت imed

سایر خبرهای مربو ط به اداره کل تجهیزات پزشکی را در قسمت خبر های ایران در وب سایت دنبال کنید

 

اشتراک گذاری این مقاله:
اشتراک گذاری در whatsapp
WhatsApp
اشتراک گذاری در twitter
Twitter
اشتراک گذاری در linkedin
LinkedIn
اشتراک گذاری در facebook
Facebook
اشتراک گذاری در telegram
Telegram

دیدگاه‌ خود را بنویسید

مطالب برگزیده
برنامه جامع معتبر سازی چیست-شرکت توسعه کیفیت

برنامه جامع معتبر سازی چیست؟

چگونه یک برنامه جامع معتبر سازی بنویسیم؟  این مقاله توسط واحد معتبر سازی و صحه گذاری شرکت توسعه کیفیت نگارش شده است. در این

اصول انبارداری و دارویی

اصول انبارداری دارویی

تعریف اصول انبارداری و دارویی (GSP) به منظور حفظ کیفیت اصلی محصول، هر فعالیتی در توزیع فرآورده های دارویی باید بر اساس سه اصول عملکرد

عضویت در خبرنامه

آخرین اخبار درباره تجهیزات پزشکی را با عضویت در خبرنامه توسعه کیفیت دریافت خواهید کرد.